info

Will-lel a Margit-híd budai hídfője alatt találkoztam hazafelé menet. A hangjára figyeltem fel, olyan átéléssel énekelte Eddie Wedder Society-ét, hogy teljesen beleborzongtam. Bezengte az egész aluljárót. Will Supertramp, ahogy hívja magát, 21 évesen indult útnak Birminghamből. Nem titkolja, hogy nagy hatással volt rá Sean Penn, Úton a vadonba című drámája. Négy éve járja Európát autóstoppal, gyalog, néha vonattal, és kizárólag a gitárjából, valamint önkéntes munkákból tartja fenn magát. Pár hónapja érkezett Magyarországra, önkénteskedett egy fesztiválon, magába szívta Budapestet, találkozott egy lánnyal, miatta maradt idáig. De most újra útnak indul; Berlin felé veszi az irányt.

×
info

A Filatorigát a H5-ös HÉV vonalán az egyik irányból az ötödik, a másikból a tizenegyedik megálló. Sziget idején Budapesten ez a legforgalmasabb.

×
info

Novák Éva Levendulamama a Naszály hegy lábánál találta meg a helyét a világban. Itt neveli növényeit, innen postázza a fűszer- és gyógynövényeket a vásárlóknak, itt dolgozik, itt boldog.

×
Using Format